PIW Rypin

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki
Strona Główna Dla rolników Informacja o badaniu mięsa

Informacja o badaniu mięsa

Email Drukuj PDF

Powiatowy Lekarz Weterynarii w Rypinie informuje, że od dnia 14.09.2018 r badanie mięsa dzików oraz świń przeznaczonych na własny użytek metodą wytrawiania odbywa się w pracowni wytrawiania mieszczącej się w Gabinecie Weterynaryjnym, lek. wet. Zenon Pocierznicki, 87-510 Skrwilno, ul. Targowa 1. Osobą wykonującą badanie jest lek. wet. Zenon Pocierznicki.

Z dniem 31.08.2018 r. przestała funkcjonować pracownia zlokalizowana w Gabinecie Weterynaryjnym, lek. wet. Natalia Tomaszewska, 87-500 Rypin,
ul. Ks. Lissowskiego 11.

Data ostatniej modyfikacji: czwartek, 27 września 2018 18:46  

W naszej witrynie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane w Państwa urządzeniu końcowym. Zmiany dotyczące zapisywania cookies są możliwe w każdym momencie z poziomu ustawień Państwa przeglądarki.

Akceptuje pliki cookies z tej strony.