PIW Rypin

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki
Strona Główna Dla hodowców
Informacje dla hodowców
Filtr tytułów     Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Wytworzył(a) Odsłony
21 Sprzedaż bezpośrednia produktów pochodzenia zwierzęcego – wymagania z zakresu bezpieczeństwa żywności poniedziałek, 13 lutego 2017 Z-ca Powiatowego Lekarza Weterynarii 828
22 Informacja Głównego Lekarza Weterynarii o zagospodarowania SRM powstałych podczas uboju na potrzeby własne czwartek, 9 lutego 2017 GIW 754
23 Zagospodarowania SRM u cieląt, owiec i kóz powstałych podczas uboju na potrzeby własne czwartek, 9 lutego 2017 Z-ca Powiatowego Lekarza Weterynarii 725
24 Informacja dla hodowców drobiu w związku z H5N8 sobota, 24 grudnia 2016 lek. wet. Jacek Pilarski 872
25 Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi sobota, 24 grudnia 2016 lek. wet. Jacek Pilarski 876
26 Wymagania weterynaryjne dla prowadzenia produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia zwierzęcego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej piątek, 10 czerwca 2016 lek. wet. Jacek Pilarski 814
27 Działalność marginalna lokalna i ograniczona - wytyczne Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi środa, 27 sierpnia 2014 lek. wet. Jacek Pilarski 1186
28 Afrykański pomór świń, materiały szkoleniowo - informacyjne dla hodowców i producentów świń środa, 19 lutego 2014 lek. wet. Joanna Lewandowska 1596
29 Wskazówki dla rolników w przypadku konieczności uboju zwierząt gospodarskich kopytnych poza rzeźnią środa, 2 października 2013 lek. wet. Jacek Pilarski 1691
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

W naszej witrynie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane w Państwa urządzeniu końcowym. Zmiany dotyczące zapisywania cookies są możliwe w każdym momencie z poziomu ustawień Państwa przeglądarki.

Akceptuje pliki cookies z tej strony.