PIW Rypin

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki
Strona Główna Dla rolników Szkolenie "Prowadzenie przetwórstwa w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej"

Szkolenie "Prowadzenie przetwórstwa w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej"

Email Drukuj PDF

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie 

zaprasza na szkolenie pn. 

Prowadzenie przetwórstwa w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej (MLO) 

które odbędzie się na platformie edukacyjnej ClickMeeting. 

Szkolenie skierowane jest głównie do rolników i mieszkańców obszarów wiejskich planujących rozpoczęcie działalności MLO. 

ZAPRASZAMY! 

1 grudnia 2022 r., godz. 10:00-11:15 

Aby uczestniczyć w szkoleniu należy zarejestrować się klikając na link: 

 https://kpodr.clickmeeting.com/prowadzenie-przetworstwa/register 

Zapisy trwają do 30.11.2022 r. 

Program:

1. 10:00-10:10 Otwarcie szkolenia, powitanie uczestników,

Dyrektor KPODR

2. 10:10-11:00 Warunki prowadzenia działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej.

Procedura rejestracji zakładów MLO przez właściwego

powiatowego lekarza weterynarii. Wymagania z zakresu bezpieczeństwa żywności

dla zakładów prowadzących działalność MLO. - Lek. wet. Barbara Biały Wojewódzki Inspektor Weterynaryjny, ds. bezpieczeństwa żywności,

Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bydgoszczy

3. 11:00-11:15 Podsumowanie i dyskusja - Magdalena Kulus

Data ostatniej modyfikacji: wtorek, 29 listopada 2022 11:21  

W naszej witrynie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisywane w Państwa urządzeniu końcowym. Zmiany dotyczące zapisywania cookies są możliwe w każdym momencie z poziomu ustawień Państwa przeglądarki.

Akceptuje pliki cookies z tej strony.